Organitzador de l'esdeveniment:

Associació Excursionista l’Urgell

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

20ª Caminada Popular de l’Urgell

Tàrrega / 2022-04-03 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
L’Agrupació Excursionista de l’Urgell, amb seu a Tàrrega i fundada l’any 1980 ens posem en marxa per organitzar un any més la Caminada Popular de l’Urgell, que de manera itinerant va visitant tots els racons de la nostra comarca, aquest és l’acte més popular i rellevant de la nostra entitat reunint unes 250-300 persones en cadascuna de les seves dinou edicions anteriors.

Enguany, degut a la incertesa de principis d’any amb la pandèmia del COVID19 vàrem voler assegurar-nos que l’activitat es pogués realitzar desprès que l’any passat no es pogués fer i ara que sembla que l’actual onada està baixant ens hem decidit a tirar-la endavant, canviant el fet que habitualment es realitzava el primer diumenge de març i enguany l’hem traspassat al primer diumenge d’abril. Tot i així, ens reservem qualsevol possible modificació o anul·lació si la situació del COVID19 ho requereix.

Iniciarem la ruta des de la capital, Tàrrega, i seguint la ruta de l’Ondara anirem fins al Talladell on, a partir d’aquest punt, descobrirem alguns dels nous senders oberts a la zona portant-nos fins a tocar del pla de les pletes on arribarem a uns 550 metres d’alçada que ens permetrà contemplar les vistes des de la plana fins al nostre Pirineu, per retornar al mateix punt de sortida passant novament per alguns senders que ens permetran anar perdent alçada i ens gaudint d’un retorn suau completant la ruta circular de 17,5 km i uns 200 metres de desnivell. Com a novetat, hi haurà una caminada de només 8 km per a que tothom pugui gaudir del dia.

La caminada estarà oberta a tot el públic en general, socis i no socis, i la gent dels pobles de l’entorn. És una caminada no competitiva, de caire popular i familiar.

La sortida es farà des del Pavelló Municipal d’Esports de Tàrrega a les 9 hores del diumenge dia 6 de març, esmorzarem com sempre amb la tradicional llonganissa i tot fent un tomb circular acabarem amb un vermutet al lloc d’inici.