Organizador del evento:

Associació Excursionista l’Urgell

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

19ª Caminada Popular de l’Urgell

Almenara Alta / 2020-03-01 09:00h

Listado de Inscritos
  
 
L’Agrupació Excursionista de l’Urgell, amb seu a Tàrrega i fundada l’any 1980 ens posem en marxa per organitzar un any més la Caminada Popular de l’Urgell, que de manera itinerant va visitant tots els racons de la nostra comarca, aquest és l’acte més popular i rellevant de la nostra entitat reunint unes 250-300 persones en cadascuna de les seves disset edicions anteriors.

Enguany visitarem la serra d’Almenara. Començarem la ruta circular de 18,5 quilòmetres en direcció sud, cap a la Guardia d’Urgell i veurem el paisatge de regadiu que deixa al seu pas el canal d’Urgell. Desprès enfilarem altra vegada fins al més alt de la serra podent contemplar el canvi de paissatge, amb el secants, segur que amb uns colors verdosos dels sembrats desprès de les ultimes pluges i arribant al capdamunt del mirador que és aquesta nostrada serra, contemplant tant la plana de la Terra Ferma, com el PrePirineu i el Pirineu si fa un dia clar, amb les muntanyes nevades al final del nostre camp de visió. El recorregut és circular i discorre pels termes municipals de Almenara Alta, La Guardia d'Urgell i Agramunt.

La caminada estarà oberta a tot el públic en general, socis i no socis, i la gent dels pobles de l’entorn. És una caminada no competitiva, de caire popular i familiar.

La sortida es farà desde la casa rural Cal Canela (http://calcanela.cat/) a les 9 hores del diumenge dia 1 de març, esmorzarem com sempre amb la tradicional llangonissa i tot fent un tomb circular acabarem amb un vermutet al lloc d’inici.