Organizaire der eveniment:

Associació Excursionista l’Urgell

Web
 
Normatiua
 
Contactar
 

18ª Caminada Popular de l’Urgell

Tàrrega / 2019-03-03 09:00h

Listat d'Inscrits
  
 
L’Agrupació Excursionista de l’Urgell, amb seu a Tàrrega i fundada l’any 1980 ens posem en marxa per organitzar un any més la Caminada Popular de l’Urgell, que de manera itinerant va visitant tots els racons de la nostra comarca, aquest és l’acte més popular i rellevant de la nostra entitat reunint unes 250-300 persones en cadascuna de les seves disset edicions anteriors.

Enguany i com venim fent els últims anys, tornem de forma bianual a sortir des de la capital, Tàrrega. Us presentem una bonica ruta circular d’uns 18 quilòmetres mostrant els primers boscos i relleus de la part més meridional de la Plana. El recorregut és circular i gairebé en la seva totalitat discorre pels termes municipals de Tàrrega, verdú i Mas de Bon dia (Montornès de Segarra).

La caminada estarà oberta a tot el públic en general, socis i no socis, i la gent dels pobles de l’entorn. És una caminada no competitiva, de caire popular i familiar.

La sortida es farà des del pavello municipal a les 9 hores del diumenge dia 3 de març, esmorzarem com sempre amb la tradicional llangonissa i tot fent un tomb circular acabarem amb un vermutet al lloc d’inici.