Organitzador de l'esdeveniment:

Associació Excursionista l'Urgell

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

17ª Caminada Popular de l'Urgell

Verdú / 2018-03-04 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
L’Agrupació Excursionista de l’Urgell, amb seu a Tàrrega i fundada l’any 1980 ens posem en marxa per organitzar un any més la Caminada Popular de l’Urgell, que de manera itinerant va visitant tots els racons de la nostra comarca, aquest és l’acte més popular i rellevant de la nostra entitat reunint unes 250-300 persones en cadascuna de les seves setze edicions anteriors.

Enguany i com venim fent els ultims anys, tornem de forma bianual a visitar racons de la comarca, aquest cop a Verdú. L’itinerari discorre per la zona est i sud-est del seu terme, i explorarem una zona poc coneguda, propera i sorprenent. Una vegada més, volem desmuntar el tòpic de que la plana és tota igual.

La caminada estarà oberta a tot el públic en general, socis i no socis, i la gent dels pobles de l’entorn. És una caminada no competitiva, de caire popular i familiar.

La sortida es farà des del camp de futbol a les 9 hores del diumenge dia 4 de març, esmorzarem com sempre amb la tradicional llangonissa i tot fent un tomb circular d'uns 17.5 km retornarem a Verdú.