Organitzador de l'esdeveniment:

Ass. de Cellers i Ass. Vall del Corb

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

Tros Food Vall del Corb 2018

Santa Coloma de Queralt / 2018-05-19 11:30h

Llistat d'Inscrits
  
 
El proper dissabte 19 de maig vine a gaudir de la Vall del Riu Corb... amb tots els sentits!!!

A més de descobrir els paisatges diversos d’aquest lloc meravellós, degustareu els seus sabors en cada una de les 7 parades de l’itinerari.

Les tapes estan dissenyades pels cuiners de la Vall del Corb i elaborades amb productes dels agricultors, ramaders i elaboradors locals. Cada tapa s'acompanya amb els millors vins i cerveses.

La ruta circular, de 13 kms de camins i corriols, s'inicia i finalitza a Santa Coloma de Queralt.

A les parades es podrà degustar:

1. Pans, olis d'oliva i allioli de llet de cabra i safrà colomí, i degustació d'embotits i formatges de la Vall. Maridatge: cervesa artesana
2. Cocs variats. Maridatge: vermut
3. Amanida de les productores de la Vall. Maridatge: vi blanc.
4. Romesco colomí. Maridatge: vi rosat
5. Canelons de xai amb calçots. Maridatge: vi negre
6. Pastís de poma. Maridatge: vi escumós
7. Infusions d’herbes de la Vall amb mel i galetes.

El termini d'inscripció finalitza el 17 de maig de 2018.

Anul·lacions: Es podrà anul·lar la inscripció fins a 14 dies abans del dia de l’activitat, i es retornarà l’import íntegrament. Entre 14 dies i 7 dies es permetrà l’anul·lació però només es retornarà el 70% de l’import. Els 7 dies previs a l’activitat no es podrà anul·lar (tot i que des de l’organització s’intentarà traspassar les inscripcions a altres persones que es vulguin inscriure).


CUINERS I PRODUCTORS:

Restaurants: Casa Somsomnis, Balneari de Vallfogona de Riucorb - Restaurant La Barbacana, Santa Coloma de Queralt

Cellers: Celler Comalats, Ametlla de Segarra - Celler i Molí Petit Duran, Sant Martí de Maldà - Celler Casa Pardet, Verdú - Cal Cabo Celler, Sant Martí de Maldà - Celler Analec, Nalec- Celler Carviresa, Tàrrega - Celler Cercavins, Verdú - Celler Cooperativa l'Olivera, Vallbona de les Monges - Celler Boldú Viticultors, Verdú

Cervesa Artesana: Matoll, Belianes - La Segarreta, Santa Coloma de Queralt - Can Luar, Ametlla de Segarra

Olis d’oliva: Jordi Pont, Ametlla de Segarra - Cooperativa de Vallbona, Vallbona de les Monges - Coopertaiva de Ciutadilla , Ciutadilla - Coopertaiva de Nalec, Nalec - Ramon Boleda, Verdú - Cooperativa del Omells, Omells de na Gaia - Cooperativa de Maldà, Maldà - Camins de Verdor, Belianes - Cal Salero, Belianes - Jordi Sanfeli, Ciutadilla - Cooperativa de Guimerà, Guimerà - Cal Jan, Guimerà - La Font del Setrill, Verdú - Cal Pastoro, Conesa i Santa Coloma de Queralt

Embotits: Carnisseria - Xarcuteria Vallverdú Aloy, Verdú - Cal Mensa, Santa Coloma de Queralt - Ca l’Estripet, Santa Coloma de Queralt - Cal Francesc, Guimerà - Cal Bosch, Belianes - La Botiga, Verdú - Cal Marc, Santa Coloma de Queralt

Formatges: Formatges Sant Gil d'Albió, Albió

Mel: Cal Perelló, L'Ametlla de Segarra - Mel entre Flors, Rocallaura - Mel Cal Racó, Santa Coloma de Queralt

Horta: Hortalisses Morgades Torrelles, Horta ecològica,Tàrrega - Hòrtia, Horta ecològica, Bellpuig - Andreu Sabidó, Horta ecològica, Omells de na Gaia - Josep Ramon Farrera, Horta, Belianes - Francesc Esplugues, Horta de secà, Santa Coloma de Queralt - Cal Mateta, safrà, Sant Martí de Maldà - Al·legria, especialitats en alls, Forés - All de Belltall, Associació de productors de la varietat local d'all, Belltall

Forns de pa: Forn Prats, Guimerà - L'Aresta, pa artesà i ecològic, Santa Coloma de Queralt - Cal Canyero, Belianes - Pastisseria Rovirosa, Santa Coloma de Queralt - Pujó, Santa Coloma de Queralt - Cal Guillem, Sant Martí de Maldà

Altres: Aigua Rocallaura, Aigua mineral, Rocallaura - Cal Sileta, Carn de corder, Vallbona de les Monges - Les artesanes, productes elaborats ecològics, artesans i de proximitat, Passanant - Farinera La Segarra, Farines de cereals, Maldà - Nua, Conreu ecològic de quínua, Forès - Al pot petit hi ha, Melmelades, gelees i chutneys naturals, Guialmons - Els Corremarges, plantes silvestres comestibles, La Sala de Comalats