TROSFOOD a la Vall del Corb!
El proper 21 de maig vine a conèixer la Vall del Riu Corb d'una forma ben original! Caminant, menjant i bevent per una ruta en un entorn espectacular!!!
Els participants, a més de gaudir de la passejada, podran degustar, en les 7 parades que estaran repartides per tot l’itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i vins que s’hi elaboren.
La ruta circular, de 8 kms, s'inicia i finalitza a Vallfogona de Riucorb, i passa per Guimerà i l’Ametlla de Segarra.
El menú està format per diferents tapes, cada una dissenyada per un restaurant de la Vall del Corb, i s'acompanyen amb les cerveses artesanes i els vins dels cellers de la Vall del Corb.
A cada una de les parades hi podràs tastar:
1- Degustació d'embotits de les xarcuteries de la Vall del Corb. Maridatge: cerveses artesanes.
2- Degustació de pans i olis de la Vall del Corb.
3- Amanida de contrastos amb vinagreta de mel. Restaurant "L'Avi Siscu". Maridatge: vins escumosos.
4- Sopa de pi amb sotabosc. Restaurant "La Cava". Maridatge: vins blancs.
5- Panadons de silvestres i llegums. Restaurant "Rocallaura Cafè". Maridatge: vins rosats.
6- Rotllet de llom amb formatge de l'Albió i melmelada de tomàquet. Restaurant "Cal Menut". Maridatge: vins negres.
7- Pa de pessic de carbassa i gotet de formatge i mel. Restaurant "L'Hostal del Rector". Maridatge: vins dolços.
Cellers de la Vall del Riu Corb: Cooperativa l'Olivera, Comalats, Cal Cabo Celler, Analec, Petit Duran, Casa Pardet i Cercavins.
Cervesers de la Vall del Corb: Matoll, La Segarreta i Can Luar.
El termini d'inscripció finalitza el 18 de maig de 2016.
No s'acceptaran anul·lacions una vegada finalitzat el termini d'inscripcions.