Event Organizer:

SENSE LIMITS

Website
 
Legislation
 
Contact
 

SENSE LÍMITS - CLÀSSIQUES 2022 (250 Km)

Valls / 2022-06-18 09:00h

Enrolled List
  
 
SENSE LÍMITS, és un esdeveniment moto turístic no competitiva, que es realitzarà per carreteres obertes al trànsit i que es durà a terme per la província de Tarragona i veïnes.

La ruta proposada per l’organització, es facilitarà en track (en diversos formats), per poder-la seguir i trobant els punts de pas que són situats estratègicament durant el recorregut de cada edició.

És un desafiament personal, el que realment importa és poder completar la ruta i gaudir-la, així com de la moto, les diferents i variades carreteres, els bells paisatges, bé sigui sol, en companyia o en grup.

SENSE LÍMITS - CLÀSSIQUES, serà d’uns 250km d’itinerari, necessitant unes 5 hores estimades per completar-la.

Aquí va dirigida aquesta ruta?
A totes las motos clàssiques i els que vulguin iniciar-se en el món de les rutes moto turístiques.

El nostre lema “El temps importa, gaudeix-lo”, és a dir; has d’anar fent i parant quan sigui necessari, sempre segons la teva resistència i experiència. TU TRIES ELS TEUS LÍMITS, però, al mateix temps, has de gaudir de la moto i de l’entorn; si compleixes aquests requisits, aconseguiràs l’objectiu.

El centre neuràlgic, verificacions, sortida i arribada, estarà ubicat a la ciutat de Valls.

Les inscripcions s’obriran el dilluns 7 de febrer del 2022. Es tancaran el 18 d’abril o al completar-se les places.

La inscripció 35€ inclou: Track de la ruta, Welcom Pack exclusiu, Carnet de Pas per segellar en els controls, si el participant acredita tots els controls, rebrà un diploma de FINISHER.
Podrà anar un acompanyant 25€.

Ens veiem a la SENSE LÍMITS - CLÀSSIQUES !!!!