Organitzador de l'esdeveniment:

Restaurant Cal Pupinet

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

Pupinada 2018

Castellbisbal / 2018-04-22 12:00h

 
Per primera vegada Cal Pupinet amb el Club Mindundis Team organitzem “La Pupinada”, una jornada solidària els donatius de la qual aniran destinats al programa Hospital Amic de l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu.

El dia arrencarà amb una caminada d’uns 4 km organitzada pel Club Mindundis Team de Castellbisbal. Sortirem de la Plaça de l’Esglèsia a les 12:00 i baixararem seguint el camí de les Barraques de Vinya, visitarem la Moixella i el pla de la Gatzarella per acabar a la barriada del Canyet. Una ruta circular pel passat agrícola del poble, el recorregut durarà aproximadament una hora, cal portar roba i calçat esportiu.

A les 14:00, l’equip de Cal Pupinet us oferirem una Calçotada Popular a la terrassa jardí. En un ambient distés, amb alegria i bona companyia, La Pupinada, una jornada solidària i plena d’emocions, en aquesta ocasió serà l’encarregada de posar punt i final a la temporada de calçots, una tradició ben arrelada a casa nostra, perquè els de Cal Pupinet i molts de vosaltres #somdelaceba,

MENÚ ADULT (preu 25€, inclou 4€ de donatiu):
- Calçots amb salsa romesco
- Graellada de carn (pollastre, cansalada, botifarra i conill) amb patata al caliu
Gelat, Cafè i Beguda

MENÚ INFANTIL (preu 14€, inclou 2€ de donatiu):
- Plat combinat amb pit de pollastre a la brasa, croquetes i patates fregides
Gelat i Beguda