Organitzador de l'esdeveniment:

Flipats del punk trail

Web
 
Contactar
 

PunkdemiaTrail

Catalunya / 2020-05-02 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
Benvinguts i benvingudes a la 1a #punkdemiatrail.

Trobem a faltar les punks i sobretot el seu esperit solidari, és per això que el dissabte 2 de maig la liarem ben grossa! Una situació com la que estem vivint requereix accions excepcionals. Totes les punks ens unim per fer-vos viure l’esdeveniment de la quarentena: la #punkdemiatrail.

Aquesta vegada el recorregut i la distància les tries tu; corre pel balcó, el jardí, la cuina o el menjador, o puja i baixa escales, però no t’oblidis de fer un bon avituallament al més pur estil punk-trail. Fes tants quilòmetres com vulguis, beu tantes birres com puguis. A les 9h del matí donarem el tret de sortida i teniu temps fins les 21h per sumar uns quants quilòmetres.

No oblidem la nostra raó de ser; l’objectiu d’aquesta activitat és recollir fons per comprar aliments perquè la Creu Roja pugui distribuir a les famílies que més ho necessitin. Amb la inscripció podràs fer la teva donació. El 100% dels donatius aniran destinats a la causa.

Les inscripcions estaran obertes fins el mateix 2 de maig a les 23:59h.

Comparteix la teva experiència amb nosaltres a través d’instagram. Fes-te un vídeo o una foto, etiqueta @punktrail i les punks que vulguis, i posa-hi el hashtag #punkdemiatrail.