Organitzador de l'esdeveniment:

Ajuntament / Policia Local

Web
 
Contactar
 

Marxa Solidària Contra el Càncer Infantil #PELSVALENTS

Caldes de Malavella / 2021-02-28

 
Benvolguts/des amics/gues,
JA TENIM AQUÍ LA 3a. MARXA SOLIDÀRIA PEL CÀNCER INFANTIL.
Enguany la 3a. Marxa Solidària Virtual servirà per recaptar fons per la investigació del Càncer Infantil al nou Centre Pediàtric de Barcelona, a l'Hospital Sant Joan de Déu.
NOMÉS ELS PRIMERS 400 INSCRITS OBTINDRAN SAMARRETA.
Aquest any la samarreta serà de color groc, el color representatiu del càncer infantil.
L'import de la inscripció és de 10 € i es pot fer en el següent enllaç :
http://Inscripcions.cat/pelsvalents2021
Estarà disponible l'opció d'inscripció online fins al 28/02/2021.
La recollida de la samarreta es farà a les comissaries de la Policia Local de Caldes de Malavella i de Sant Celoni, i també hi ha l’opció d’enviar la samarreta per correu, pagant les despeses corresponents.
El recorregut serà de lliure elecció per les contrades més boniques dels vostres municipis, només heu de penjar la vostra foto amb la samarreta amb el hashtag #PELSVALENTS als nostres perfils @plcaldesdemalavella (Instagram) Policia Local Caldes de Malavella (Facebook) o Escudos Solidarios Contra el Cáncer Infantil (Facebook)
Inundem les nostres xarxes socials de color groc.
#pelsvalents #IIImarxasolidària #hospitalsantjoandedéu #juntsésmillor #soldaritat #col·laboració #policialocal #caldesdemalavella


QUERIDOS/AS AMIGOS/AS,

YA OS PODÉIS INSCRIBIR EN LA 3ª MARCHA SOLIDARIA CONTRA EL CÁNCER INFANTIL.

Este año la 3ª Marcha Solidaria será VIRTUAL y de nuevo servirá para recaudar fondos para la investigación del cáncer infantil del Pediatric Cancer Center del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

SÓLO LOS PRIMEROS 400 INSCRITOS OBTENDRÁN LA CAMISETA CONMEMORATIVA.

Este año la camiseta será de color amarillo, el color representativo del cáncer infantil.

El importe de la inscripción es de 10 €, cuyo donativo es totalmente íntegro.

La inscripción online estará disponible hasta el 28/02/2021 en el siguiente enlace :

http://Inscripcions.cat/pelsvalents2021

La entrega de camisetas se hará en las comisarías de Policía Local de Caldes de Malavella (Girona) y Sant Celoni (Barcelona), y para aquellos que no puedan recogerla se os podrá enviar por correo certificado con los gastos de envío a vuestro cargo.

El recorrido será de libre elección por los bellos parajes de cada una de vuestras localidades, sólo tenéis que enviarnos vuestra foto, o colgarla directamente con el has hashtag #PELSVALENTS a los perfiles @plcaldesdemalavella (Instagram) Policia Local Caldes de Malavella (Facebook) o Escudos Solidarios Contra el Cáncer Infantil (Facebook).

Inundemos nuestras redes sociales de color amarillo.

#pelsvalents #IIImarxasolidària #hospitalsantjoandedéu #juntsésmillor #soldaritat #col·laboració #policialocal #caldesdemalavella