Organitzador de l'esdeveniment:

Unió Excursionista de Vic

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

40a Caminada MATAGALLS - VIC

Vic / 2021-11-07 07:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
Amb molta il·lusió, la Unió Excursionista de Vic torna a organitzar la Caminada Matagalls-Vic, el proper 7 de novembre de 2021, arribant enguany a la 40ena edició. Per això i per què hem de celebrar que mica en mica anem tornant a la normalitat després de més d’un any de pandèmia, hem preparat un nou recorregut que estem segurs us agradarà.

Farem sortides esglaonades d'autocars des del recinte firal El Sucre de Vic, entre les 7 i les 8 del matí, cap a Collformic, punt d’inici de la Matagalls-Vic, on anirem donant sortides a partir de 2/4 de 8.

El control d’arribada (obert fins les 4 de la tarda) estarà situat al mateix recinte firal de Vic, on tothom serà obsequiat amb una samarreta commemorativa de la 40ena edició.

Durant els aproximadament 30 km de recorregut pels paisatges de tardor del Montseny i la Plana de Vic, trobareu diferents avituallaments, per tal que gaudiu còmodament de la caminada; el primer d’aquests avituallaments, amb botifarra i vi, el tindreu a uns 9 km de la sortida. Cal que us porteu el vostre got, així complirem criteris de sostenibilitat i també mesures de protecció covid.

Estem treballant per realitzar la Caminada amb les màximes mesures de seguretat covid, per això, properament us informarem de totes aquelles mesures que haurem de tenir en compte tant en els avituallament com als autocars. Consulteu la nostra web.

Trobareu el recorregut a la notícia de la nostra web per descarregar-lo si així ho desitgeu.

Dijous 4 i Divendres 5 de Novembre de 18 a 20 hores a la seu de la Unió Excursionista de Vic, podreu recollir, si ho desitgeu, els braçalets acreditatius de la inscripció, que us donen dret a la participació en la cursa, així com el viatge en bus i gaudir dels avituallaments.
I com sempre, durant el diumenge 7, podreu recollir-los a partir de les 7 a la zona de sortida dels autobusos al Sucre de Vic i a partir de 2/4 de 8 a Collformic, pels que heu escollit aquesta opció.


A partir del 21 d'octubre no es podrà fer cap anul·lació d'inscripcions, sota cap concepte.