Organizador del evento:

Televisió de Piera-Club ciclista Piera- Yocalo Log

Web
 
Contactar
 

II Marxa Solidaria TV Piera

Piera / 2020-04-19 11:00h

Inscripción
  
Listado de Inscritos
  
Verificar Inscripción
  
Anular Inscripción
 
Un any més Televisió de Piera coincidin amb el seu 25è Aniversari organitzara la 2a Marxa Solidària Contra el Càncer en la que recorrerem 7 km pels carrers de la Vila de Piera el Diumenge 19 d’abril a partir de les 11 h del matí sortida i arribada al Parc del Gall Mullat, aquest dia tan especial omplirem el parc i els carrers de Piera de color "ROSA" aquesta Marxa d’enguany la viurem com mai amb alegria, il·lusió i solidaritat per guanyar a aquesta cruel malaltia com és el càncer.

L’any passat es và aconseguir uns 700 participans amb una jornada molt solidària a la nostra vila.
Aquest any els 700 primers obtindran una samarreta de la marxa de record. Afanya’t!

Durant l’acte i haurà animació, obsequis i moltes sorpreses al Gall Mullat tot el dia.

Per tan sols 9€ queda inclòs inscripció a la Marxa i una ració de Paella, i també l’opció de només ració de paella per 4€ tota la recaptació anirà destinada a l’AECC-Catalunya contra el Càncer!

Organitzen Televisió de Piera, Club Ciclista Piera i Yocalo Logística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, la Regidoria d’Esports i Sanitat i moltes empreses de la zona.

Vine, Camina, Gaudeix i Col·labora el 19 d’abril a partir de les 11 h del matí a la Marxa Soldaria i als actes del 25è. Aniversari de TV Piera al Parc del Gall Mullat.