Veranstalter des Ereignisses

Televisió de Piera-Club ciclista Piera- Yocalo Log

Web
 
In Verbindung setzen
 

II Marxa Solidaria TV Piera

Piera / 2020-04-19 11:00h

Anmeldung
  
Teilnehmerliste
  
Verificar Inscripció
  
Anmeldungsannullierung
 
Un any més Televisió de Piera coincidin amb el seu 25è Aniversari organitzara la 2a Marxa Solidària Contra el Càncer en la que recorrerem 7 km pels carrers de la Vila de Piera el Diumenge 19 d’abril a partir de les 11 h del matí sortida i arribada al Parc del Gall Mullat, aquest dia tan especial omplirem el parc i els carrers de Piera de color "ROSA" aquesta Marxa d’enguany la viurem com mai amb alegria, il·lusió i solidaritat per guanyar a aquesta cruel malaltia com és el càncer.

L’any passat es và aconseguir uns 700 participans amb una jornada molt solidària a la nostra vila.
Aquest any els 700 primers obtindran una samarreta de la marxa de record. Afanya’t!

Durant l’acte i haurà animació, obsequis i moltes sorpreses al Gall Mullat tot el dia.

Per tan sols 9€ queda inclòs inscripció a la Marxa i una ració de Paella, i també l’opció de només ració de paella per 4€ tota la recaptació anirà destinada a l’AECC-Catalunya contra el Càncer!

Organitzen Televisió de Piera, Club Ciclista Piera i Yocalo Logística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, la Regidoria d’Esports i Sanitat i moltes empreses de la zona.

Vine, Camina, Gaudeix i Col·labora el 19 d’abril a partir de les 11 h del matí a la Marxa Soldaria i als actes del 25è. Aniversari de TV Piera al Parc del Gall Mullat.