Organitzador de l'esdeveniment:

Televisió de Piera-Club ciclista Piera- Yocalo Log

Web
 
Contactar
 

II Marxa Solidaria TV Piera

Piera / 2020-04-19 11:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
COMUNICAT II MARXA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER DE PIERA

La segona edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer, organitzada pel Club Ciclista Piera, Televisió de Piera i Yocalo Logística, havia de tenir lloc el pròxim 19 d’abril de 2020.

Una cursa de 7 km que havia de tornar a tenyir Piera de color rosa. No obstant això, la situació generada pel coronavirus ha fet que després de pensar en diferents opcions, hem decidit que el millor és cancel·lar aquesta edició.

De tota manera, tenim moltes ganes de col·laborar i seguir sent solidaris. És per això que volem mantenir l’aportació cap a l’AECC - Catalunya Contra el Càncer. Els diners de les inscripcions aniran igualment destinats a aquesta associació, però a més, els 700 primers inscrits rebreu igualment la samarreta i el dorsal personalitzat per l’ocasió.

Tots aquells que vulgueu seguir col·laborant, ho podeu seguir fent en forma d’inscripció fins al mateix 19 d’abril.

Aquelles persones que us hagueu inscrit anteriorment i vulgueu anul·lar la vostra inscripció podeu fer-ho fins el dia 4 d'abril recuperant l’import íntegre.

Així mateix a tots aquells que hagueu comprat tíquets de paella per acompanyants i voleu seguir col·laborant amb l'AECC, us farem automàticament el retorn del seu import sense necesitat d'anul·lar la vostra inscripció.

Fa molt temps que estem treballant units per aquest projecte, i estàvem molt il·lusionats amb aquest dia, però l’actualitat ens ha obligat a canviar de plans. Sabem que són moments difícils per tots, i és per això que ara ens hem de centrar en el dia i dia i ja tornarem a organitzar noves edicions, perquè la il·lusió no la perdrem mai.

El que sí que podem avançar és que la celebració del 25è aniversari de Piera Televisió tindrà lloc a l’edició d’enguany del Guatelepiera, a mitjans de setembre, coincidint amb la Festa Major de Piera. Posposem fins aleshores l’energia que volíem dipositar en la Marxa i
ens centrem en aquesta situació que ara ens ha tocat viure.
Gràcies per la confiança i la comprensió.

Organitzadors de la II Marxa Solidària Contra el Càncer