Organisateur de l'événement:

Associació Cabra Motosport

Web
 
Réglementation
 
Contactez
 

Pedala per la Marató - Memorial Xavi Tondo - Dorsal ZERO

Cabra del Camp / 2022-12-18 10:00h

Inscription
  
Verificar Inscripció
  
 
La disetena edició de la cursa “Pedala per la Marató de TV3 - Memorial Xavi Tondo i Volpini” és una prova ciclista de caràcter no competitiu, l’objectiu de la qual és passar-s’ho bé anant en bicicleta i recaptar fons per la Marató de TV3.

En aquesta cursa hi podrà participar tothom, tot i que tindrà unes categories establertes, també t’hi podràs inscriure sense pedalar per col·laborar amb la Marató de TV3.

Consta de dos recorreguts per als diferents nivells. Tots dos discorren pels termes de Cabra del Camp, Pontils, Querol i el Pont d'Armentera.

El recorregut llarg té una distància total de 36 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.100 metres, requereix un nivell físic i tècnic mitjà-alt, ja que passa per diferents senders que necessiten un mínim de tècnica per afrontar-los.

El recorregut curt té una distància de 26 km amb un desnivell positiu acumulat de 500 metres, la dificultat del circuit és mitjana-baixa. Aquest circuit esta dissenyat per a tots els públics tot i que té algun petit tram tècnic.

El preu de la inscripció serà de 10€ per als participants col·laboradors; per als ciclistes serà de 20€ fins al dia 9 de desembre i 25€ fins al dia 16. Si algú es vol inscriure el mateix dia de la cursa, pot fer-ho de les 8.00 a les 9.00 hores. El preu serà de 30€. La inscripció està limitada a 500 participants.

Les inscripcions són personals e intransferibles, un cop formalitzada la inscripció, aquesta es podrà anul·lar fins el dia 11 de desembre amb una penalització del 20% de l’import pagat. A partir d’aquesta data no s’acceptaran ja anul·lacions, i en tot cas no donaran dret a cap retorn.

El fet d’inscriure’s en aquesta cursa suposa l’acceptació del reglament, així com la renúncia a tots els drets contra l’organització derivats dels danys que es puguin ocasionar en la cursa.