Race Organizer:

Associació Cabra Motosport

Website
 
Regulation
 
Contact
 

Pedala per la Marató - Memorial Xavi Tondo - circuit 35km

Cabra del Camp / 2021-12-19 10:00h

Enrolment
  
Enrolled List
  
Verificar Inscripció
  
Cancel enrolment
 
La setzena edició de la cursa “Pedala per la Marató de TV3 - Memorial Xavi Tondo i Volpini” és una prova ciclista de caràcter no competitiu, l’objectiu de la qual és passar-s’ho bé anant en bicicleta i recaptar fons per la Marató de TV3.

En aquesta cursa hi podrà participar tothom, tot i que tindrà unes categories establertes, també t’hi podràs inscriure sense pedalar per col·laborar amb la Marató de TV3.

Hem preparat dos recorreguts per als diferents nivells. Tots dos discorren pels termes de Cabra del Camp, Barberà de la Conca i Figuerola del Camp.

El recorregut llarg té una distància total de 35 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.000 metres, requereix un nivell físic i tècnic mitjà-alt, ja que passa per diferents senders que necessiten un mínim de tècnica per afrontar-los.

El recorregut curt té una distància de 24 km amb un desnivell positiu acumulat de 500 metres, la dificultat del circuit és mitjana-baixa. Aquest circuit esta dissenyat per a tots els públics tot i que té algun petit tram tècnic.

El preu de la inscripció serà de 10€ per als participants col·laboradors; per als ciclistes serà de 20€ fins al dia 10 de desembre i 25€ fins al dia 17. Si algú es vol inscriure el mateix dia de la cursa, pot fer-ho de les 8.00 a les 9.00 hores. El preu serà de 30€. La inscripció està limitada a 500 participants.

Les inscripcions són personals e intransferibles, un cop formalitzada la inscripció, aquesta es podrà anul·lar fins el dia 12 de desembre amb una penalització del 20% de l’import pagat. A partir d’aquesta data no s’acceptaran ja anul·lacions, i en tot cas no donaran dret a cap retorn.

El fet d’inscriure’s en aquesta cursa suposa l’acceptació del reglament i del protocol COVID, així com la renúncia a tots els drets contra l’organització derivats dels danys que es puguin ocasionar en la cursa.
Classifications
Podiums
Diplomas