Championshio Organizer:

Lliga de la Noguera

Website
 
Regulation
 
Contact
 

Lliga de Curses de Muntanya de la Noguera 2022

Enrolled List
  
 
Corredors, corredores, caminadors i caminadores, ja tenim aquí la 8a edició de la Lliga de la Noguera, 2022. Aquest campionat enguany inclou 8 curses de muntanya d'entre 10 i 42 km de recorregut. Creiem que tenim un bon campionat de curses de muntanya!

Com ja fem darrerament, hem decidit "premiar" les persones que participen a les proves en equip. Per això, continua vigent el campionat paral·lel per equips.

Us tornem a fer memòria que la Lliga de la Noguera està formada per curses organitzades per corredors de muntanya. D'aquesta manera intentem oferir el millor de les nostres contrades muntanyenques, perquè sabem què ens agrada als trail runners!

També volem que, a més de participar-hi recorrent els nostres circuits, un cop els acabeu, tasteu els productes de la nostra zona per recuperar les forces. Per aquest motiu, treballem per poder-vos oferir un bon esmorzar acompanyat d'aigua, un refresc o una cervesa (aquesta última és un dels bons plaers que també ens agrada als corredors i caminadors de muntanya...).

Córrer i caminar per la muntanya és, per a molts, un estil de vida! Això es nota a la línia de sortida d'aquest tipus de curses. La il·lusió, l'alegria, l'harmonia i fins i tot el companyerisme entre els participants sempre hi són presents. Nosaltres procurem respectar i seguir aquesta filosofia de vida, en la qual la muntanya i l'esport s'uneixen per fer de cada dia un dia millor.

Il·lusionats i agraïts que ens acompanyeu en aquest campionat, us donem la benvinguda a tots i totes.

Salut, cames i cap amunt!
Races Lists
Classifications
Podiums
Diplomas