Organisateur du spectacle:

Es Retina

Web
 
Réglementation
 
Contactez
 

Concert de LAS MIGAS

Agramunt / 2019-02-22 22:00h

 
Las Migas és un quartet format per Bego Salazar (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i l’agramuntina Roser Loscos (violí). Destaquen no només per ser intèrprets, sinó també compositores i arranjadores dels seus propis temes, creant una sorprenent fusió de cultures quan estan juntes.

L’estil tan personal del quartet és difícil d’etiquetar. Alguns mitjans ho han denominat com a cançó mediterrània, música per a l’ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració.

Després dels seus dos treballs discogràfics anteriors amb els que van omplir els millors teatres nacionals i internacionals, i van participar en els festivals de Worldmusic més importants. Las Migas s’embarquen en un nou projecte amb la discogràfica Concert Music Entertaiment. Aquest disc és fruit d’un treball íntim, intens, on s’han deixat la pell carregant d’emoció cada nota. En definitiva, és el resultat d’un treball ben fet.

Aquest nou àlbum, titulat “Vente Conmigo”, compta amb la producció de Josemi Carmona i la col·laboració de Miguel Poveda en un dels temes que compon el disc, que ja està a la venda.