Organisateur de la course:

Agrupació Excursionista ’Catalunya’

Web
 
Réglement
 
Contactez
 

La Ribalera 2022 - Popular (14 km/+713 m)

Tírvia / 2022-06-19 08:30h

Liste des Participants
  
 
La IX CURSA PER ALTA MUNTANYA LA RIBALERA 2022 serà una realitat el proper 19 de Juny.

La cursa POPULAR, té la sortida al poble de Tírvia. El primer tram d’uns 4 Km i uns 500 m de desnivell positiu arriba prop del Farro a través d’un corriol que transcorre pel mig d’un bosc de pi roig. Des d’aquest punt els corredors tindran unes vistes privilegiades del poble de Tírvia amb els Pirineus de fons com a testimoni.

A partir d’aquest punt, el recorregut se suavitza a través d’un tram força pla i amb pujades suaus fins a les Bordes de la Coma, tot gaudint de les vistes de la Coma de Burg i dels pobles de Burg, Farrera, Alendo, Mallolís, Montesclado i Glorieta de Montesclado. A Bordes de la Coma 1570 m, inicia el descens cap a Tírvia.

Durant la baixada, per corriols pel mig de bosc i camins, els corredors passaran pels pobles de Farrera i de Glorieta de Montesclado.

En resum, la Cursa per Alta Muntanya LA RIBALERA, transcorre per un indret privilegiat, força desconegut i molt verge. La major part del recorregut fa via per camins de muntanya poc fressats, pocs trams passen per pista forestal i pràcticament no es trepitja ciment

Us hi esperem!