Organitzador de la cursa:

Club Esquí La Pobla de Segur-Aj. Torre de Capdella

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

La Cabanera 2022 - 23,7km

La Torre de Capdella / 2022-07-16 08:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
La tercera edició de La Cabanera tindrà com a punt de sortida i arribada a la Torre de Capdella. Continuem amb la idea d’anar canviant d’itinerari cada any per tal de posar en valor i donar a conèixer el patrimoni dels camins de la Vall.

Enguany també hem preparat dues modalitats, la cursa de 23 km i 1.250m de desnivell positiu acumulat i, la marxa de 13.7 km i 700 m de desnivell positiu acumulat.

La Cabanera, 23 km i 1.250 m de desnivell
La cursa de la Cabanera 2022 surt de la Torre de Capdella i agafant el camí de la Ribera, anem a buscar el camí del Canal en direcció nord, fins que enllacem amb el dels Senallers, que ens portarà a la pista que ve de Fa. Una vegada sortim a la pista l’anem seguint fins arribar als plans de Fa on gaudirem d’unes fantàstiques vistes de la Vall. Després la cursa es dirigeix cap al sud resseguint petits corriols fins arribar al Tossal de Peirafita (1781), des d’on baixarem cap als corrals d’Aguiró per agafar un antic camí que ens menarà al poble. L’objectiu serà arribar als pobles d’Aguiró i Astell, on es troben amb els caminadors, i des d’allà ens dirigirem cap a la cambra d’aigües de Molinos, per tornar cap a la Torre de Capdella.
Seguiment Cursa
Classificacions
Podis
Diplomes