Organitzador de la cursa:

Club Esquí La Pobla de Segur-Aj. Torre de Capdella

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

Marxa de La Cabanera 2021 - 13,3km

La Pobleta de Bellveí / 2021-09-11 08:30h

Llistat d'Inscrits
  
 
La segona edició de la Cabanera 21’ tindrà com a punt de sortida i arribada a la Pobleta de Bellvehí. Continuem amb la idea d’anar canviant d’itinerari cada any per tal de posar en valor i donar a conèixer el patrimoni dels camins de la Vall.

Enguany també hem preparat dues modalitats, la cursa de 22km i 1.478m de desnivell positiu acumulat i, la marxa de 13.3km i 872m de desnivell positiu acumulat.

La marxa Cabanera 21’ surt de la Pobleta direcció el camí d’Envall fins arribar al poble (pk 2.5). Creuem el poble d’Envall i continuem el sender fins al Dolmen de la Cabaneta, sepulcre megalític de l’edat del Bronze (fa entre 4500-4000 anys) i que fou reconegut per primera vegada l’any 2007 pels veïns i veïnes d’Envall. Del dolmen pugem fins el Cogulló 1.569m (pk 4.7) on ja podrem gaudir d’unes fantàstiques vistes dels dos Pallars i tenim el primer avituallament de líquids.

Des del Cogulló anirem per Serra Espina fins la collada del Clot d’Andol on els participants de la marxa es desviaran cap el camí que baixa al poble de Gramenet i Beranui (pk 9.6).

A Beranui es torna a enllaçar amb el recorregut dels corredors/es de la Cursa de 22km i que els porta pel camí vell de la Pobleta.

L’hora de sortida serà a les 8:30h de l’aparcament de Cal Metge. La marxa acabarà en aquest mateix punt. El temps màxim per fer el recorregut de la Marxa de La Cabanera serà de 5h.
Seguiment Cursa
Classificacions
Podis
Diplomes