Contacte +34 666 287 042
email: info@inscripcions.cat
 
Venda d'Entrades   -   Presentació
 
 
Us presentem un servei on-line de Venda d'Entrades per a organitzadors de tota mena d'espectacles, coma ara teatres, cinemes, concerts, espectacles de carrer, etc... que necessitin d'un control de l'aforament i/o d'accès a l'espectacle.

Es tracta d'un servei professional, senzill i àgil creat amb la finalitat de facilitar-vos al màxim la vostra feina com a organitzadors, que us permetrà gestionar la venda d'entrades del vostre espectacle, així com el seu cobrament i posterior control d'accès..

El funcionament és totalment auto-servei, de forma que podeu crear el vostre espectacle vosaltres mateixos, configurar-lo segons les vostres necessitats (dates de venda, preus, aforament, etc.) i immediatament aquest ja és actiu i podeu iniciar la venda d'entrades.

Aquest servei funciona a través d'internet i no necessita de cap instal·lació prèvia en els ordinadors de l'organitzador.

El servei és de pagament per ús, de manera que no heu d'assumir cap cost fix d'entrada sinó que el cost està basat en el nombre d'entrades venudes, cosa que fa que estigui a l'abast de qualsevol espectacle.

També els vostres públic, agrairà poder tramitar la compra de la seva entrada, amb total flexibilitat, sense sobrecostos i sense necessitat de desplaçaments ni restriccions horàries.

Inici
Resum de Funcionalitats
Tarifes
Crea el teu Espectacle