Contacte +34 666 287 042
email: info@inscripcions.cat
 
Gestiˇ de Curses   -   Presentaciˇ
 
 
Us presentem un servei on-line de gestiˇ d'inscripcions i control de curses per a organitzadors de curses esportives de qualsevol especialitat. Es tracta d'un servei professional, senzill i Ógil creat amb la finalitat de facilitar-vos al mÓxim la vostra feina com a organitzadors.

Aquest servei us permetrÓ gestionar les inscripcions dels participants i el seu cobrament, realitzar el seguiment de la cursa, elaborar-ne les classificacions i podis, generar diplomes en format PDF i comunicar els resultats als participants (emails, sms...).

El seu funcionament Ús totalment auto-servei, de forma que podeu crear la cursa vosaltres mateixos, configurar-la segons les vostres necessitats (dates d'inscripciˇ, preus, categories, distÓncies, punts de control, classificacions, etc.) i immediatament la cursa ja Ús activa i podeu comenšar a rebre les inscripcions dels participants.

Aquest servei funciona a travÚs d'internet i no necessita de cap instalĚlaciˇ prŔvia en els ordinadors de l'organitzador.

El servei Ús de pagament per ˙s, de manera que no heu d'assumir cap cost fix d'entrada sinˇ que el cost estÓ basat en el nombre de participants inscrits, cosa que fa que estigui a l'abast de qualsevol cursa, sigui quin sigui el nombre de participants.

Com a complement d'aquest servei, us oferim tambÚ la possibilitat d'encarregar-nos del cronometratge de la vostra cursa, tenim diversos sistemes de cronometratge, amb xips o sense, en funciˇ del tipus de cursa i del nombre previst de participants, si esteu interessats en aquest servei preguem us poseu en contacte amb nosaltre i us facilitarem tota la informaciˇ que preciseu.

Inici
Resum de Funcionalitats
Tarifes
Crea la teva Cursa