Contacte +34 666 287 042
email: info@inscripcions.cat
 
Gestió de Campionats   -   Presentació
 
 
Us presentem un servei on-line de gestió de campionats per a organitzadors de curses esportives de qualsevol especialitat. Es tracta d'un servei professional, senzill i àgil creat amb la finalitat de facilitar-vos al màxim la vostra feina com a organitzadors.

Aquest servei us permetrà gestionar les inscripcions dels participants i el seu cobrament, elaborar les classificacions i podis del campionat, generar diplomes en format PDF i comunicar els resultats als participants (emails).

El seu funcionament és totalment autoservei, de forma que podeu crear el vostre campionat vosaltres mateixos, configurar-lo segons les vostres necessitats (dates d'inscripció, preus, categories, sistemes de puntuació, vincular curses, etc.) i immediatament el campionat ja és actiu i podeu començar a rebre les inscripcions dels participants.

Aquest servei funciona a través d'internet i no necessita de cap instal·lació prèvia en els ordinadors de l'organitzador.

El servei de gestió de campionats està vinculat amb el servei de gestió i control de curses de www.inscripcions.cat de forma que al estar totes les curses que formen part del campionat gestionades amb el mateix sistema us permet integrar totalment les funcionalitats de les curses i dels campionats. D'aquesta manera, les dades dels campionats s'actualitzen automàticament en temps real quan s'actualitzen les dades de les seves curses vinculades, la qual cosa us farà millorar la imatge i la qualitat del vostres campionats.

Inici
Resum de Funcionalitats
Tarifes
Crea el teu Campionat