Show Organizer:

Oficina de Turisme - Ajuntament d’Aitona

Website
 
Legislation
 
Contact
 

Ruta de la Flor Rosa del Presseguer - Caps de setmana

Aitona

Buy ticket
  
Verificar Compra Entrada
  
Consultar Places Disponibles
  
 
RUTA DE LA FLOR ROSA DEL PRESSEGUER - CAPS DE SETMANA - De divendres a diumenge.

UN MAR DE COLOR
Vols descobrir un mar diferent? Vine a Aitona durant el mes de març i descobreix el paisatge rosat que ens ofereixen els camps de presseguers quan es desperten de l’hivern.

RUTA GUIADA DE LA FLOR ROSA DEL PRESSEGUER D’AITONA
Fruiturisme ofereix una experiència única: visitar els camps privats de presseguers per endinsar-te en el mon rural de les Terres de Lleida. De la mà dels nostres pagesos i passejant entremig dels arbres amb flor descobriràs aquest espectacle natural.
Junt amb els camps agrícoles.... coneix el nostre patrimoni: una guia local els explicarà el nucli antic de la població per coneixer els espais més curiosos, les llegendes i la historia d’Aitona.
• Origen i final de les rutes: Plaça del Poliesportiu d’Aitona
• Cal arribar a Aitona 30 minuts abans de l’hora de sortida i entrar dins l’edifici del Poliesportiu per registrar-se i agafar l’entrada de les visites guiades.
• Durada de les visites guiades: aproximadament 3:00h
• Les rutes seran guiades per pagesos i guies locals.

CAST -
UN MAR DE COLOR
Quieres descubrir un mar diferente? Ven a Aitona durante el mes de marzo y descubre el paisaje rosado que nos ofrecen los campos de melocotoneros cuando se despiertan del invierno.

RUTA GUIADA DE LA FLOR ROSA DEL MELOCOTONERO DE AITONA
Fruiturisme ofrece una experiencia única: visitar los campos privados de melocotoneros para sumergiros en el mundo rural de las Tierras de Lleida. De la mano de nuestros campesinos y paseando entre los árboles con flor descubrirás este espectáculo natural.
Junt con los campos agrícolas.... conoce nuestro patrimonio: una guía local les explicará el nucleo antiguo de la població para conocer los espacios más curiosos, las leyendas y la historia de Aitona.
• Origen y final de las rutas: Plaza del Polideportivo de Aitona
• Debéis llegar a Aitona 30 minutos antes de la hora de salida y entrar en el edificio del Polideportivo para registrarse y recoger la entrada de las visitas guiadas.
• Duración de las visitas guiadas: aproximadamente 3:00h
• Las rutas serán guiadas por campesinos y guías locales.