Organizaire der espectacle:

Ajuntament de Soses

Web
 
Normatiua
 
Contactar
 

Floració Soses

Soses

 
Ruta guiada que transcorre a través dels camps de fruiters florits del terme municipal fent 4 parades.

Primera parada en un emplaçament amb bones vistes d’arbres florits amb el riu a sota i les muntanyes de la serralada central al fons.

La segona parada serà en una petit mas del poble on els turistes es podran endinsar en els camps florits per fer bones fotos i s’explicarà el cicle de la fruita i d’altres curiositats del món de l’agricultura.

En tercer lloc s’anirà al poblat ibèric dels Gebuts, l’estrella del nostre municipi. Allí un expert en la matèria ens farà una explicació de les restes que hi trobem que són úniques al país, a l’hora que gaudim d’unes excel·lents vistes de camps de fruiters.

Per últim anirem a la riba del riu Segre, en un emplaçament on s’hi pot veure més de 20 cignes en estat natural a la vegada, entre moltes altres aus. Allí també farem un petit itinerari pel bosc de ribera.

A les visites del matí se’ls explicarà les ofertes que tenen per dinar al mateix municipi i que s’han de reservar amb antelació en la mateixa carpa de la plaça. Ofertes que van des de l’opció de fer un entrepà a gaudir d’una calçotada en una pinada amb ampli espai de joc pels nens o degustar un menú cuit a la brasa en una típica masia envoltada d’arbres fruiters florits.