Organitzador de l'espectacle:

Ajuntament de Montoliu de Lleida

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

Floració Montoliu de Lleida

Montoliu de Lleida

 
ACTIVITAT SUSPESA !!!

RUTA UN POM DE BLANCOR. ELS PERERS DE L’HORTA – Dissabte i Diumenge

CAT -
ESTIMA LA TERRA. ESTIMA LA FLORACIÓ. ESTIMA MONTOLIU.
La primavera esclata en un mar de blancor a les hortes tradicionals de la vall del Segre. Vine a fer un passeig pels camins de l'aigua, de la mà de pagesos i veïns que us explicaran tot el que hi ha darrere d'un paisatge únic.
RUTA GUIADA DE LA FLOR BLANCA DELS PERERS DE MONTOLIU
Oferim una experiència diferent, un passeig guiat d’uns 3 kms per l'Horta de Montoliu, enmig de camps florits, amb poms de flors blanques que arriben fins on allarga la vista. Recorrerem els camins de l'aigua, que amb l'acció dels pagesos ha conformat un mosaic agrari particular. Visitarem espais naturals com els Patamolls de Montoliu, i us introduirem al patrimoni industrial i de memòria històrica de la població.
Acabarem amb una visita guiada a la Cooperativa de Montoliu de Lleida. Oferim la possibilitat de reservar menú adult i infantil tancat a la Llar del Poble.
• Origen i final de les rutes: Cooperativa de Montoliu de Lleida
• Cal arribar a Montoliu 30 minuts abans de l'hora de sortida per a registrar-se i agafar l'entrada de les visites guiades.
• Durada de les visites guiades: aproximadament 2:30 h.
• Les rutes seran guiades per pagesos i guies locals.


CAST -
ESTIMA LA TIERRA. ESTIMA LA FLORACIÓN. ESTIMA MONTOLIU.
La primavera estalla en un mar de blancura a las huertas tradicionales de la vall del Segre. Ven a pasear por los caminos del agua, acompañado de campesinos y vecinos que os explicarán lo que se esconde detrás de un paisaje único.
RUTA GUIADA DE LA FLOR BLANCA DE LOS PERALES DE MONTOLIU
Ofrecemos una experiencia diferente, un paseo guiado d’uns 3 kms por la Horta de Montoliu, en medio de campos floridos, con pomos de flores blancas que llegan hasta donde alcanza la vista. Recorreremos los caminos del agua, que con la acción de los payeses han conformado un mosaico agrario particular. Visitaremos espacios naturales como los Patamolls de Montoliu, y os introduciremos al patrimonio industrial y de memoria histórica de la población.
Acabaremos con una visita guiada a la Cooperativa de Montoliu de Lleida. Ofrecemos la posibilidad de reservar menú adulto e infantil cerrado en la Llar del Poble.
• Origen y final de las rutas: Cooperativa de Montoliu de Lleida
• Hay que llegar a Montoliu 30 minutos antes de la hora de salida para registrarse y coger la entrada de las visitas guiadas.
• Duración de las visitas guiadas: aproximadamente 2:30 h.
• Las rutas serán guiadas por campesinos y guías locales.