Organisateur du spectacle:

Ajuntament de La Granja d’Escarp

Web
 
Réglementation
 
Contactez
 

Escapa’t a Escarp! Ruta de la floració a l’Aiguabarreig

La Granja d’Escarp / 2022-03-13

 
RUTA DE LA FLOR DE L’AIGUABARREIG
Municipi de LA GRANJA D’ESCARP
Ruta de caps de setmnana (de divendres a diumenge)

CAT -

RUTA GUIADA DE LA FLOR DE L’AIGUABARREIG DE LA GRANJA D’ESCARP

El municipi de La Granja d’Escarp ofereix una experiència única per gaudir i comprendre aquest moment vital tan excepcional en el cicle de vida de la natura i els arbres fruiters. Com a municipi del Baix Segrià, en aquest periode els paissatges es tenyeixen de colors fruit de la floració anual dels camps d’arbres fruiters, creant de manera màgica un inmens mosaic paissatgístic de colors.

La ruta ofereix la possibilitat de visitar els camps privats de presseguers, albercoquers o pereres, per endinsar-te en el món rural de les Terres de Lleida. De la mà dels nostres pagesos-guies i passejant entre dels arbres amb flor descobriràs aquest espectacle natural, i també coneixeràs el món de la pagesia i el cicle de vida de l’arbre fruite, i la història, patrimoni i trets característics d’aquesta part del ponent de Catalunya.

• Origen i final de les rutes: Cruïlla Carrer Verge de Motnserrat i Carrer Escoles (Anomenada al poble com a Plaça de Santa Bárbara)

• Cal arribar a La Granja d’Escarp 30 minuts abans de l’hora de sortida per a registrar-se i agafar l’entrada de les visites guiades.
• Durada de les visites guiades: aproximadament 2:30h
• Les rutes es realitzen exclusivament en microbús incorporant parades programades en l’itinerari per conèixer en detall el contingut temàtic.
• Les rutes seran guiades per pagesos i guies locals.

CAST -

RUTA GUIADA DE LA FLOR DE L’AIGUABARREIG DE LA GRANJA D’ESCARP

El municipio de La Granja d’Escarp ofrece una experiencia única para disfrutar y comprender este momento vital tan excepcional en el ciclo de vida de la naturaleza y los árboles frutales. Como municipio del Baix Segrià, en este periodo los paisajes se tiñen de colores fruto de la floración anual de los campos de árboles frutales, creando de manera mágica un inmenso mosaico paisajístico de colores.

La ruta ofrece la posibilidad de visitar los campos privados de melocotoneros, albaricoqueros o perales, para adentrarte en el mundo rural de las Tierras de Lleida. De la mano de nuestros campesinos-guías y paseando entre los árboles con flor descubrirás este espectáculo natural, y también conocerás el mundo rural y el ciclo de vida del árbol frutal, y la historia, patrimonio y rasgos característicos de esta parte del poniente de Cataluña.

• Origen y final de las rutas: Cruce Calle Virgen de Motnserrat y Calle Escuelas (Conocida en el pueblo como Plaza de Santa Bárbara)
• Hay que llegar a La Granja d’Escarp 30 minutos antes de la hora de salida para registrarse y tomar la entrada de las visitas guiadas.
• Duración de las visitas guiadas: aproximadamente 2:30h
• Las rutas se realizan exclusivamente en microbús incorporando paradas programadas en el itinerario para conocer en detalle el contenido temático.
• Las rutas serán guiadas por agricultores y guías locales.