Organitzador de la cursa:

Ass. Cult. Raiers de la Noguera Pallaresa

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

IX Espardenyada - Caminada 17km (+800m)

La Pobla de Segur / 2016-07-02 06:30h

 
Paral·lelament a la Diada dels Raiers, l’Espardenyada pretén commemorar aquests llargs trajectes que els raiers realitzaven a peu per tornar a casa.

Ens ofereix un recorregut circular que surt i arriba a La Pobla de Segur, tot passant per punts mítics i de gran bellesa com La Roca Foradada, l’Ermita de Sant Miquel, el Salt del Llop, el Bosc i les Roques de Queralt, Gramuntill, etc.

Aquest any, l’últim tram de cursa transcorre per la vora de riu La Noguera Pallaresa amb lo qual els participants gaudiran d’un ambient molt més propici i humit que ens proporcionarà el riu i la seva vegetació.

Es tracta d’un repte esportiu i muntanyenc que amb les seves dos versions; de cursa i caminada, pretén fer gaudir a tots aquells que vinguin d’un dia de muntanya, felicitat i bona companyia.

Com a novetats enguany hi haurà la filmació d’un reportatge de 10 minuts on es filmarà entre altres amb el sistema de Drones, també estrenarem un nou pas conegut com a Graell el qual és bastant exigent per als participants.

Camí i Aigua ens transportaran a una època on la muntanya i el riu prenien gran importància en la vida raiera.
Classificacions
Podis
Diplomes