Organitzador de l'esdeveniment:

Oncosalut Cabrils

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

EM MOC PEL CÀNCER -Caminada 5km, Zumba, Ioga, Vermut Musical

Cabrils / 2020-09-06 09:00h

Inscripció
  
Verificar Inscripció
  
 
Des d’Oncosalut Cabrils treballem en la prevenció, l’educació i la sensibilització, al costat de les famílies i els malalts. També aportem recursos perquè se segueixi investigant sobre el càncer. Per fer-ho, necessitem la implicació de les institucions més properes, així com la solidaritat de persones físiques i entitats.

Des de la nostra associació estem organitzant la Primera Jornada Esportiva Solidària contra el Càncer, “Em moc pel Càncer” Serà el dia 9 de maig.

ACTIVITATS:

9:00 CAMINADA SOLIDÀRIA: És una caminada de 5km per el terme municipal de Cabrils. La sortida serà conjunta a les 9:00 del matí des del pàrquing de La Concòrdia.

10:30 MASTERCLASS DE ZUMBA SOLIDÀRIA: L’Anabel Guiu i la Mireia Sánchez ens realitzaran, a les 10:30, una classe de Zumba Solidari d’allò més divertida. T’hi apuntes?
Lloc: escenari del pàrquing de La Concòrdia.

11:30 TASTET DE IOGA HATHA SOLIDARI: L’Ada Puigdengolas ens regalarà un tastet de Ioga Hatha Solidari apte per a tots els públics. Enrecorda’t d’emportar-te la teva estoreta!
Lloc: escenari del pàrquing de La Concòrdia.

12:30 VERMUT MUSICAL SOLIDARI: La Laia Llach, una gran cantautora i jove promesa del Baix Montseny, ens acompanyarà en l’acte final de l’esdeveniment. Ofereix, amb veu i guitarra, un repertori de música intimista amb temes propis i versions d’altres artistes.
Lloc: escenari del pàrquing de La Concòrdia.

VINE AMB TEMPS! Abans de cada activitat es repartiran les samarretes i els obsequis a la zona d’inscripcions.

La recaptació estarà destinada íntegrament a la lluita contra el càncer. Per tal de poder complir els nostres objectius, necessitem la vostra col·laboració!

EM MOC PEL CÀNCER! I TU, ET MOUS?