Event Organizer:

EDNA (Espai de Neu i Allaus)

Website
 
Legislation
 
Contact
 

Curs EDNA N2

Ordino / 2020-03-02 19:30h

 
Entre els dies 2 i 7 de març del 2020 tindrà lloc el curs de neu, allaus i seguretat a la muntanya hivernal (nivell 2) organitzat per l’EDNA.

Dilluns 02/03: Primers auxilis i rescat
Dimarts 03/03: Anàlisi d'episodis nivometeorològics
Dimecres 04/03:Anàlisi d'episodis nivometeorològics
Dijous 05/03: DVA multivíctima i actuació dels bombers
Divendres 06/03: Planificació de la sortida i traçat d'itineraris
Dissabte 07/03: Itinerari de muntanya i pràctica de rescat Dinar al refugi de Sorteny.

Les classes teòriques es faran a les aules de l’EFPEM, al carrer Narciso Yepes sn d’Ordino. Les pràctiques es faran a la vall de Sorteny. El nombre màxim d’alumnes per curs és de 20.

Per a fer el nivell 2 és imprescindible haver fet el nivell 1.

Per a realitzar el nivell 2 és imprescindible haver fet el curs de Prevenció i Socors Cívics de nivell 1 (PSC1) o equivalent. Bombers d’Andorra ofereix un curs de PSC1 el dia 15 de febrer, per a fer la inscripció cal anar al següent enllaç i a nom de l’acció formativa, posar-hi PSC1 EDNA (15/02). Cal enviar la sol·licitud a Secretaria_Formacio_Bombers@govern.ad. Caldrà enviar un comprovant de PSC1 un cop acceptats al curs.

Per a fer aquests cursos cal tenir una assegurança tramitada per una federació de muntanya o per una empresa privada que cobreixi activitats d’alta muntanya hivernals (fora les pistes d’esquí). També cal disposar del material personal per progressar per la neu (esquís de muntanya, splitboard, raquetes) i del material personal de rescat (DVA, pala i sonda).