Organitzador de la cursa:

Ajuntaments de Tremp i Pont de Suert i CEAR

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

CAMINADA CARENES - Adons-Pont de Suert 22 km.

Adons / Pont de Suert / 2018-04-14 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
--- PROVA SUSPESA ---

Benvolguts participants, lamentem haver-vos d’informar que Carenes 2018 s’ha suspès. Hem treballat fins a darrera hora amb il·lusió i l’esperança de tenir les condicions per poder celebrar aquest esdeveniment.

Aquest matí s’ha dut a terme la reunió de coordinació del pla d’emergències a desplegar, amb tots els agents implicats en el mateix i s’ha conclòs que, per motius de seguretat dels participants, no es pot executar l’activitat. També s’ha valorat la possibilitat d’un aplaçament per a la propera setmana, data en que hi havia un “forat” en el calendari FEEC i s’ha desestimat, donada la quantitat de neu que hi ha al recorregut, el perill d’esllavissades, la crescuda de barrancs i altres elements condicionants per poder-vos oferir les condicions de seguretat que us mereixeu.

En nom de totes les persones que fan possible Carenes us transmeto la nostra tristesa per aquesta situació, però alhora us emplacem a acompanyar-nos l’any que ve, que tornarem amb més il·lusió si hi cap.

-------------------------

Es surt des del poble d’Adons, on trobem l’avituallament de sortida. Es comença fent una pujada al coll de Sant Roc d’Adons per baixar al barranc de Cantallops i Casa Trepadús. Continuem fent la pujada al coll de Sant Roc de Viu fins a la Faiada de Malpàs, d’on ja comença el descens passant pel poble abandonat de Montiberri i arribant a la Font de la Mena, on als pocs metres es creua la carretera per agafar el camí de l’aigua que ens porta a El Pont de Suert.
Classificacions
Podis
Diplomes