Organitzador de la cursa:

Ajuntaments de Tremp i Pont de Suert i CEAR

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

CAMINADA CARENES - Gurp-Tremp 9 km.

Gurp / Tremp / 2018-04-14 12:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
--- PROVA SUSPESA ---

Benvolguts participants, lamentem haver-vos d’informar que Carenes 2018 s’ha suspès. Hem treballat fins a darrera hora amb il·lusió i l’esperança de tenir les condicions per poder celebrar aquest esdeveniment.

Aquest matí s’ha dut a terme la reunió de coordinació del pla d’emergències a desplegar, amb tots els agents implicats en el mateix i s’ha conclòs que, per motius de seguretat dels participants, no es pot executar l’activitat. També s’ha valorat la possibilitat d’un aplaçament per a la propera setmana, data en que hi havia un “forat” en el calendari FEEC i s’ha desestimat, donada la quantitat de neu que hi ha al recorregut, el perill d’esllavissades, la crescuda de barrancs i altres elements condicionants per poder-vos oferir les condicions de seguretat que us mereixeu.

En nom de totes les persones que fan possible Carenes us transmeto la nostra tristesa per aquesta situació, però alhora us emplacem a acompanyar-nos l’any que ve, que tornarem amb més il·lusió si hi cap.

-------------------------


La sortida és de Gurb, carenejarem i gaudirem de magnífiques vistes mentre ens desplacem per l'EIN de la Serra de Sant Gervàs – Vall Alta de Serradell.

El final del camí ja és en baixada fins arribar al pavelló municipal de Tremp on ens espera un més que merescut àpat.
Classificacions
Diplomes