Veranstalter des Bewerbs

Ajuntament de Piera, Club Ciclista Piera.

Web
 
Regeln
 
In Verbindung setzen
 

2a Cursa BTT Infantil Piera

Piera / 2019-04-14 09:30h

Teilnehmerliste
  
 
La 2a Cursa BTT Infantil Vila de Piera tindrà lloc el 14 d’Abril del 2019 en un horari aproximat de 10:00 a 12:00 al camp de futbol de Ca n’Aguilera i voltants.

La cursa està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Piera i el Club Ciclista de Piera.

Podran participar en aquesta cursa tots aquells nens i nenes amb una edat màxima de 13 anys en el moment de les inscripcions, i amb una capacitat mínima del ús individual de la bicicleta (com a mínim bicicletes sense pedals o “rodetes”).

Les inscripcions es faran a través del enllaç www.bttinfantilpiera.tk i es farà un cobrament simbòlic de 2€ que es destinaran a la causa benèfica https://contigocomoencasa.com/

Els circuits estan adaptats a les edats indicades dels participant i dividits per trams d’edat. El tram d’edat es fa per any de naixement i no per l’edat del participant a data de la cursa. En cas de voler participar en una categoria superior s'haurà que comunicar en el moment de la recollida del dorsal. També es pot participar en una categoria inferior a l’edat del participant, però en aquest cas, no es podrà optar al pòdium ni premis. Cada recorregut estarà correctament senyalitzat per l'organització.

És obligatori l’ús del casc en qualsevol dels circuits i modalitats.

És obligatori, tant per anar a recollir dorsal com durant tot l’acte, que els menors estiguin acompanyats d’un adult al càrrec.

Les inscripcions es tancaran 3 dies abans de la cursa (11/04/2019).

Els dorsals es poden recollir el dia de la cursa a partir de les 9.30 al mateix camp de futbol de Ca n’Aguilera.

Hem de respectar les normes de l’organització així com el recinte i voltants.

L’Organització contarà amb un servei mèdic i amb una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

El servei mèdic així com l’organització estan facultats per retirar durant la cursa a aquells nens o nenes que manifestin un malestar físic, aquells nenes o nenes que no siguin capaços de fer el recorregut sencer obstaculitzant a la resta i/o un nen o nena que manifesti un comportament no esportiu.

S’estableix premi al tres primers de cada categoria i un obsequi per cada participant.

Els participants i persones que formin part de l’esdeveniment cedeixen de manera total els drets d’imatge. L’Organització podrà difondre amb una finalitat esportiva, promocional i informativa les imatges del esdeveniment.

Tots el participants accepten el present reglament i, en cas de dubte o suggeriment d'alguna situació no indicada en el mateix, s'estarà a la disposició de les indicacions de l’organització.
Wertungen
Urkunden