Organitzador de la cursa:

Ajuntament dels Pallaresos

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

11è BTT Eutiches dels Pallaresos - Quàdrigues 50 Km

Els Pallaresos (Tarragona) / 2019-10-06 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
11è BTT EUTICHES DELS PALLARESOS:
DESPRES DE L´EXCEL.LENT REBUDA I ACCEPTACIÓ DE L´UBICACIÓ SEGUIM ALS PALLARESOS I SORTIREM DES DE EL CAMP DE FÚTBOL
La sortida i arribada des de la Zona Esportiva del Camp de Futbol de la població De ELS PALLARESOS (Tarragona)

L´Ajuntament de ELS PALLARESOS organitza amb el soport tècnic del Club Esportiu Eutiches i la Botiga MaxiBike de Tarragona aquesta 11na edició, aixó ens permetrà disposar una vegada més d´unes instal.lacions fantàstiques amb dutxes, vestuaris, rentador per les bicis, servei de bar i un gran espai per fer el dinar d´arribada amb infraestructura per penjar les bicis, oficina de cursa per entrega de dorsals a les oficines del Camp de Futbol i lloc per aparcar els vostres vehicles als carrers propers de la sortida i arribada.

Hem dissenyat 2 recorreguts:
- El Bigues de 30km aprox. asequible per tots els amants de la BTT amb una forma física mitjana acostumants a sortir una vegada per setmana. Podreu gaudir dels corriols i camins dels voltants de Els Pallaresos.
- El Quàdrigues de aprox 50km per els més preparats amb la mateixa filosofia de sempre: 100% ciclable i amb infinitat de corriols per gaudir al màxim.

Si no coneixeu la zona us sorprendrà i si ja la coneixeu podreu pedalar per camins diferents als vostres recorreguts habituals.
No us la perdeu, som, per dret propi, una cita imprescindible al calendari Biker de la província !!!
Classificacions
Podis
Diplomes