Organitzador de la cursa:

Ajuntament dels Pallaresos

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

9è BTT Eutiches Biking Point

Els Pallaresos (Tarragona) / 2017-10-01 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
9è BTT Eutiches Biking 1 Octubre 2017, per aquest any novetat MOLT IMPORTANT !!!

NOVA UBICACIÓ amb sortida i arribada des de la Zona Esportiva del Camp de Futbol de la població DELS PALLARESOS (Tarragona)

L´Ajuntament dels Pallaresos ens acull per primera vegada per aquesta novena edició, aixó ens permetrà disposar d´unes instal.lacions fantàstiques amb dutxes, vestuaris, rentador per les bicis, servei de bar i un gran espai per fer el dinar d´arribada amb infraestructura per penjar les bicis, oficina de cursa per entrega de dorsals a les oficines del Camp de Futbol i lloc per aparcar els vostres vehicles als carrers propers de la sortida i arribada.
Hem dissenyat 2 nous recorreguts:

El Bigues de 30km aprox. asequible per tots els amants de la BTT amb una forma física mitjana acostumants a sortir una vegada per setmana. Podreu gaudir dels corriols i camins dels voltants dels Pallaresos.

El Quadrigues de aprox 50km per els més preparats amb lam mateixa filosofia de semble: 100% ciclable i amb molos coriols per gaudor al màxim.

Si no coneixeu la zona us sorprendrà i si ja la coneixeu podreu pedalar per camins diferents als vostres recorreguts habituals.

No us la perdeu !!!
Classificacions
Podis
Diplomes