Veranstalter des Bewerbs

Club Unió d’Esports Obligats i Soferts (CUDOS)

Web
 
Regeln
 
In Verbindung setzen
 

3a Artesa Meló Bike

Artesa de Segre / 2021-11-07 09:00h

Teilnehmerliste
  
 
La 3a edició de l’Artesa Meló Bike ja la tenim aquí! Com cada any, la nostra intenció és que els amants de la bicicleta de muntanya gaudiu dels nostres corriols com nosaltres ho fem durant tot l’any!

Si heu vingut en edicions anteriors, el circuit rodarà pels mateixos indrets, però... amb més corriols! Si teniu ganes de corriols, no ho dubteu! Cap a Artesa!

A l'edició del 2021 també hi haurà 3 circuits: curt, mitjà i llarg; tots dissenyats pel nivell que tingueu o escolliu vosaltres.

Circuit curt: 20 km +250 m. És un circuit rodador, amb 2 únics corriols aptes per a tots els públics. És ideal per a tots aquells que vulguin passar un matí de BTT entre amics i família, sense complicacions.

Circuit mitjà: 40 km +850m. És un circuit on no podreu rodar, és un trencacames ple de corriols de tots els tipus: plans, de pujada i, com no podia ser d'una altra manera, de baixada. En gaudireu com a camells!

Circuit llarg: 58 km +1300. És un circuit per a "jabalins". Si amb 40 km de ruta i més de 20 de corriols no en teniu prou, aquest és el vostre circuit! 20 km extra on us podreu acabar d’exprimir!
Wertungen
Podium
Urkunden