Organitzador de l'esdeveniment:

Club Ciclista Alcover

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

L’ALCOGRAVEL - ORIGINAL

Alcover / 2022-10-30 09:00h

Inscripció
  
Llistat d'Inscrits
  
Verificar Inscripció
  
Anul·lar Inscripció
 
•MODALITAT: Bicicleta de muntanya, gravel, ciclecross o e-bike

•DIA DE LA SORTIDA: 30 d'octubre de 2022

•HORA I LLOC DE LA SORTIDA: 09:00 h. des del Pavelló de les Escoles (Camí del Molí) - Alcover (Tarragona)

.FORMAT BREVET: DESCRIPCIÓ DE BREVET I EXPLICACIÓ DE FUNCIONAMENT

Els BREVETS, són proves ciclistes de Gran Fons, NO competitives, que transcorren per carreteres, camins, camins asfaltats, senders i varis, SEMPRE, obertes al Trànsit, i que s´han de finalitzar / completar en un temps máxim, que l´organització tindrà prefixat.
Els BREVETS, estan definits, expressament, com * excursió personal * ( NO són carreres, ni tampoc són marxes ), en les que predomina una total autosuficiència. Encara que en aquest cas hi haurà diferents avituallaments durant el recorregut.
Les Normes de Trànsit, es tenen que respectar Estrictament, i es completament obligatori l´us del casc i de llums indicadores de posició.
El temps màxim, per poder completar aquest recorregut, es de 5 hores.
En el punt quilomètric 58, s´hi ha de passar avans de les 3 hores 30 minuts, després d´haver començat el Brevet. Si no s´hi ha passat, es desviarà al ciclista per una carretera scundaria fins al punt d´arribada, per tal que pugui arribar dins de les 5 hores totals de marge.
A cada un dels Ciclistes, s´els hi donarà un CARNET / PASSAPORT DE RUTA. Aquest document, s´ha de portar en tot moment a sobre, ja que en diversos punts del recorregut, hi haurà uns voluntaris de l´organització que li grimparan, a sobre del control que correspongui, i li ficaran l´hora de pas.
Així mateix també s´els hi donarà una polsera identificativa, per saber si correspon a la Brevet de Gravel, BTT o E-BIKE. Aquesta polsera, serà obligat portar-la als cables o al manillar.

•RECORREGUT: 97km i desnivell positiu acumulat d'uns 1700 m aproximadament

•RISCOS GENERALS: Durant tota la sortida el recorregut està obert al trànsit, cadascú ha de ser responsable de la seva conducta. Es recorda l’obligatorietat de complir amb les normes de circulació segons la normativa vigent. Es desconeix en quin estat es pot trobar el recorregut, amb el que pot ser modificat/cancel·lat per qualsevol causa que es consideri oportuna.

•MATERIAL GENÈRIC I ESPECÍFIC NECESSARI: Cada participant porta el material que creu oportú, sent obligatori l’ús del casc. En cap cas l’organització posa a disposició dels participants material propi o aliè.

•ALTRES CONSIDERACIONS: Només poden participar els majors de 16 anys

TOTS els participants, tindran una bossa amb obsequis dels nostres col.laboradors.
TOTS els participants, que acabin el recorregut dins de les 5 hores establertes, tindran una medalla de FINISHER.
TOTS els participants, a l´arribada podran triar entre diferents tipus d´entrepans i begudes.
TOTS els participants, disposaran de servei de dutxes.