Organitzador de la cursa:

Outside Sports Begues

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

V Marxa BTT 5 Pics de Begues

Begues / 2018-03-18 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
La marxa BTT esdevé integrament al terme municipal de Begues, aprofitant el seu entorn i el del Parc Natural del Garraf. Aquesta nova edició de la marxa, oferirà a 850 participants, un circuit amb una distància aproximada d’uns 43 kilòmetres amb un desnivell positiu d’aproximadament 1200 metres.

El tret de sortida serà a les 9 del matí a la Piscina Municipal, a la zona esportiva.

Es tracta d’una ruta circular al voltant del poble de Begues on s’enfilen les cims més importants de Begues. El circuit té moltes variants, pista forestal, pujades i baixades tècniques i corriols d’allò més divertits pels més agosarats. Des de el cinc pics que es coronen, es pot veure una magnífica imatge del poble de Begues.

La marxa transcorre per molt camins particulars i de propietat privada, per tant, us demanem tenir la major cura i respecte sobre aquests terrenys i puguem gaudir tots durant molts anys. Donar les gràcies a l’Associació de Propietaris Forestals i Agrícoles de Begues per permetre transcorre la marxa per les seves finques. Aquesta ruta de bicicleta de muntanya té l’objectiu de promoure el món de l’esport dins del turisme de muntanya de Begues i conèixer tota la flora i fauna que envolta aquest meravellós poble.

Donar les gràcies públicament a tots els col·laboradors, voluntaris i Ajuntament de Begues que han fet que aquest projecte tingui continuïtat i sigui una realitat al nostre poble. Res hagués estat possible sense la seva desinteressada col·laboració.
Classificacions
Podis
Diplomes