Veranstalter des Ereignisses

Club Ciclista Avià Cop de Pedal

Web
 
Normen
 
In Verbindung setzen
 

2 Hores de resistència en BTT AVIÀ 2018

Avià / 2018-10-27 16:00h

Teilnehmerliste
  
 
Un any més, el CLUB CICLISTA AVIÀ COP DE PEDAL i l’AJUNTAMENT D’ÀVIA, tornem a organitzar pel proper dissabte 27 d'octubre de 2018 les 2 hores de resistència en BTT d’Avià.

La prova transcorrerà en un circuit tancat d’uns 3.000 metres aproximadament, situat a la zona esportiva d’Avià, en el qual els ciclistes podran participar en equips de 2 persones i hauran de donar voltes en aquest fins a completar les 2 hores.

Hi podeu participar en equips formats per parelles masculines, femenines o mixtes, i repartirem trofeus i productes dels col·laboradors.

Les categories participants són: masculí màster 50, masculí màster 40, masculí sènior, masculí sub-23, femení i mixte.

A les 3 de la tarda s’obrirà el circuit per fer el reconeixement i a les 4 de la tarda s’iniciarà la cursa. A les 6 de la tarda, un cop acabada la prova, hi haurà l’entrega de premis a la mateixa zona poliesportiva d’Avià.

Podeu fer les inscripcions on-line fins el dijous 25 d’octubre de 2018 al nostre bloc www.copdepedal.cat o presencials al mateix dia de la cursa a partir de les 14:00.

El preu de la inscripció és molt econòmic, 40€ per equip + 5€ d’assegurança per cada participant no federat. Cada participant tindrà obsequis.

Us hi esperem.