Organitzador de l'esdeveniment:

Club Ciclista AviÓ Cop de Pedal

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

2 Hores de resistŔncia en BTT AVI└ 2017

AviÓ / 2017-10-28 16:00h

 
Un any mÚs, el CLUB CICLISTA AVI└ COP DE PEDAL i l'AJUNTAMENT D'└VIA, tornem a organitzar pel proper dissabte 28 d'octubre de 2017 les 2 hores de resistŔncia en BTT d'AviÓ.

La prova transcorrerÓ en un circuit tancat d'uns 3.000 metres aproximadament, situat a la zona esportiva d'AviÓ, en el qual els ciclistes podran participar en equips de 2 persones i hauran de donar voltes en aquest fins a completar les 2 hores.

Hi podeu participar en equips formats per parelles masculines, femenines o mixtes, i repartirem trofeus i productes dels colĚlaboradors. Les categories participants sˇn: local, master 50, master 40, masculÝ, femenÝ, mixte, sub 23.

A les 3 de la tarda s'obrirÓ el circuit per fer el reconeixement i a les 4 de la tarda s'iniciarÓ la cursa. A les 6 de la tarda, un cop acabada la prova, hi haurÓ l'entrega de premis a la mateixa zona poliesportiva d'AviÓ.

Podeu fer les inscripcions on-line fins el dijous 26 d'octubre de 2017 al nostre bloc www.copdepedal.cat o presencials al mateix dia de la cursa a partir de les 14:00

El preu de la inscripciˇ Ús molt econ˛mic, 40Ç per equip + 5Ç d'asseguranša per cada participant no federat. Cada participant tindrÓ obsequis.

Us hi esperem.