Organisateur de l'événement:

Club Orientació Berguedà

Web
 
Réglementation
 
Contactez
 

2 dies del Berguedà - Llarga distància (Diumenge)

Guardiola de Berguedà / 2022-11-20 09:00h

Liste des Participants
  
 
Novament, els dies 19 i 20 de novembre organitzem els tradicionals “Dos dies del Berguedà”.

Un cap de setmana ple de curses d’orientació que se celebraran als boscos de Cal Companyó del terme de Guardiola de Berguedà.

Enguany, la dotzena edició dels “Dos dies del Berguedà”, el Centre de Competició serà al Càmping l’Espelt ubicat al km. 4,3 de la ctra. B402 entre Guardiola de Berguedà i la Pobla de Lillet.

El dissabte, dia 19 de novembre, es disputarà la Cursa de Mitja Distància, puntuable per la lliga de Copa Catalana FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya).

El diumenge, 20 de novembre, tindrà lloc la Cursa de Llarga Distància, també puntuable per la Copa Catalana.

Per dissabte a la tarda es muntarà uns Microsprints en el recinte del Càmping l’Espelt.

Seguint amb l’objectiu del COB de donar a conèixer aquest esport, tan desconegut, en què l’objectiu és “pensar i córrer”, totes les curses d’orientació tindran categories populars assequibles per a tots els nivells, tant per als no iniciats com per als que volen gaudir d’aquest esport amb la família.

A més, durant tot el cap de setmana hi haurà muntat, mentre durin les competicions, un “correxic” per als més menuts.

Les inscripcions estan obertes, sense recàrrec, fins al dilluns 14 de novembre. A partir del 15 i fins al 18 de novembre les inscripcions estaran tancades i només se n’acceptaran de noves al mateix dia de la cursa amb el recàrrec corresponent.