Organitzador de l'esdeveniment:

Centre Excursionista d’Olot

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

24 Hores a Muntanya

Olot / 2020-01-11 14:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
Els propers dissabte i diumenge, dies 11 i 12 de gener de 2020, el Centre Excursionista d’Olot organitzarà, com cada any i des d’en fa 38, les 24 HORES A MUNTANYA.

Enguany la sortida es farà als Hostalets de Bas. Com ja sabeu molts dels que heu participat en anteriors edicions, es pot completar tot el recorregut o fer-lo parcialment apuntant-vos a alguna de les diferents etapes que el componen.

Des del CEO facilitarem un bus al final de cada etapa que tornarà als caminaires que ho vulguin als Hostalets de Bas.

Les 24 Hores a Muntanya són una prova de resistència i un grap repte però en cap cas és una cursa, el format és de marxa amb un guia diferent a cada etapa que marca el pas i el camí que no està prèviament senyalitzat. Així doncs, no es pot fer el recorregut corrents i mai es pot adelantar al guia que ens descobreix la ruta.

A més de ser una prova de resistència, és també un vincle d’unió i col·laboració entre les diferents entitats excursionistes de la comarca que al llarg dels anys es coordinen entre elles i col·laboren per oferir-vos uns itineraris escaients de cada un dels pobles de la Garrotxa.

Hi haurà un avituallament ofert pel corresponent municipi al final de cada etapa però recomanem que cadascú es porti les seves necessitats alimentàries.

Esperem la vostra participació, tant si voleu fer només una o dues etapes, com si us atreviu a fer-les totes, per gaudir d’uns indrets molt bells de les nostres contrades i de la companyonia del excursionistes que hi participeu.