Organisateur de l'événement:

Centre Excursionista d’Olot

Web
 
Réglementation
 
Contactez
 

24 Hores a Muntanya

Olot / 2019-01-19 14:00h

Inscription
  
Liste des Participants
  
Verificar Inscripció
  
 
Els propers dissabte i diumenge, dies 19 i 20 de gener de 2019, el Centre Excursionista d’Olot organitzarŕ, com cada any i des d’en fa 37, les 24 HORES A MUNTANYA.

Enguany la sortida es farŕ a Olot (Recinte Firal). Com ja sabeu molts dels que heu participat en anteriors edicions, es pot completar tot el recorregut o fer-lo parcialment apuntant-vos a alguna de les diferents etapes que el componen.

Des del CEO facilitarem un bus al final de cada etapa que tornarŕ als caminaires que ho vulguin a Olot.

Les 24 Hores a Muntanya són una prova de resistčncia i un grap repte perň en cap cas és una cursa, el format és de marxa amb un guia diferent a cada etapa que marca el pas i el camí que no estŕ prčviament senyalitzat. Així doncs, no es pot fer el recorregut corrents i mai es pot adelantar al guia que ens descobreix la ruta.

A més de ser una prova de resistčncia, és també un vincle d’unió i col·laboració entre les diferents entitats excursionistes de la comarca que al llarg dels anys es coordinen entre elles i col·laboren per oferir-vos uns itineraris escaients de cada un dels pobles de la Garrotxa.

Hi haurŕ un avituallament ofert pel corresponent municipi al final de cada etapa i també un refrigeri enmig perň recomanem que cadascú es porti les seves necessitats alimentŕries.

Esperem la vostra participació, tant si voleu fer només una o dues etapes, com si us atreviu a fer-les totes, per gaudir d’uns indrets molt bells de les nostres contrades i de la companyonia del excursionistes que hi participeu.