Organizaire der eveniment:

Centre Excursionista d’Olot

Web
 
Normatiua
 
Contactar
 

24 Hores a Muntanya

Olot / 2019-01-19 14:00h

Listat d'Inscrits
  
 
Els propers dissabte i diumenge, dies 19 i 20 de gener de 2019, el Centre Excursionista d’Olot organitzarà, com cada any i des d’en fa 37, les 24 HORES A MUNTANYA.

Enguany la sortida es farà a Olot (Recinte Firal). Com ja sabeu molts dels que heu participat en anteriors edicions, es pot completar tot el recorregut o fer-lo parcialment apuntant-vos a alguna de les diferents etapes que el componen.

Des del CEO facilitarem un bus al final de cada etapa que tornarà als caminaires que ho vulguin a Olot.

Les 24 Hores a Muntanya són una prova de resistència i un grap repte però en cap cas és una cursa, el format és de marxa amb un guia diferent a cada etapa que marca el pas i el camí que no està prèviament senyalitzat. Així doncs, no es pot fer el recorregut corrents i mai es pot adelantar al guia que ens descobreix la ruta.

A més de ser una prova de resistència, és també un vincle d’unió i col·laboració entre les diferents entitats excursionistes de la comarca que al llarg dels anys es coordinen entre elles i col·laboren per oferir-vos uns itineraris escaients de cada un dels pobles de la Garrotxa.

Hi haurà un avituallament ofert pel corresponent municipi al final de cada etapa i també un refrigeri enmig però recomanem que cadascú es porti les seves necessitats alimentàries.

Esperem la vostra participació, tant si voleu fer només una o dues etapes, com si us atreviu a fer-les totes, per gaudir d’uns indrets molt bells de les nostres contrades i de la companyonia del excursionistes que hi participeu.